24uur-loodgieters.nl

CV problemen

Problemen met uw centrale verwarming? Neem contact op met 24uur-loodgieters.nl en uw CV problemen zijn supersnel opgelost. Onze vakmensen staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar bij loodgietersspoedgevallen. Zo worden uw CV problemen snel en vakkundig opgelost en heeft u snel weer warm water en een warm huis.

Winterse kou

Vooral in de winter is het natuurlijk een ramp als uw CV problemen heeft. Wanneer het buiten vriest zet u de verwarming namelijk het liefst op standje sauna (of op zijn minst een lekkere leefbare temperatuur). Maar wanneer deze verwarming vervolgens maar niet warm wordt, weet u dat u een probleem heeft. U kunt ervoor kiezen om back to the basics te gaan en de winter te overleven op warme truien, sjaals en mutsen, maar de beste oplossing vindt u wanneer u belt naar ons spoedservice nummer 085 – 0026312. U komt dan in contact met een van onze vakmannen die direct naar u toekomt om het probleem op te lossen. Zo heeft u het huis al snel weer op een prettige temperatuur en kunt u ’s avond lekker tv kijken zonder een muts over uw oren.

[metaslider id=147]

Alle mogelijke CV problemen

Wat voor probleem u ook heeft met uw CV, u kunt ons altijd bereiken voor een oplossing. Ook wanneer er geen spoed achter zit. Dan maken we gewoon een afspraak en komen we de CV repareren op een moment dat het u goed uitkomt. De verschillende CV problemen waarvoor u en loodgieter nodig kunt hebben zijn onder andere:

  • Geen warm waterCentrale verwarming wordt niet warm
  • Lekkage radiator
  • Lekkage bij thermostaatknop
  • Lekkage CV leidingen
  • Ketel storingenGeen spoedgeval

Is het geen spoedgeval en weet u niet zeker of u wel echt een loodgieter nodig heeft voor uw probleem? Zet dan eens de ketel uit en weer aan. Dit kan het probleem soms al oplossen. Werkt dit niet, bel dan gerust ons service nummer 085 – 0026312. U krijgt dan een vakman aan de lijn die goed in kan schatten wat het probleem is en waarmee u zo nodig gelijk  een afspraak kan maken.

Uw loodgieter in Zuid-Holland!

Stuur ons een e-mail

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 24uur-loodgieters.nl

 3079 DR – huisnr 8

 085 – 0026312

 [email protected]

Neem contact met ons op