24uur-loodgieters.nl

Lekkage

Komt er water door uw plafond naar beneden na een fikse regenbui?  Staat uw washok blank nadat u net een was heeft gedraaid? Of is de complete inhoud van uw keukenkastje vochtig doordat de afvoer lekt? Bel direct naar 085 – 0026312 en wij zijn binnen een mum van tijd bij u! Met onze 24 uur spoedservice zorgen wij dat elke lekkage snel opgelost is zodat u weer droog zit na een regenbui, gerust uw was kunt draaien en niet bang hoeft te zijn voor de inhoud van uw keukenkastje. Daarnaast voorkomt u door het snel oplossen van een lekkage een grote waterschade en het onnodig verspillen van water.

Echte vakmensen

Sommige lekken zijn makkelijk te detecteren en makkelijk op te lossen. Andere lekken kosten wat meer moeite. Bijvoorbeeld omdat de plek van de lek moeilijk te vinden is of omdat de lek op een slecht bereikbare plek zit. Bij een daklekkage is dit bijvoorbeeld vaak het geval. Voor de vakmensen van 24uur-loodgieters.nl is dit geen probleem. Wij sporen met onze apparatuur het lek makkelijk op en zorgen dat het ook snel gerepareerd is.

Groot werkgebied

Ons werkgebied is de gehele provincie Zuid-Holland. Dus of u nou in de stad of ergens buiten de bebouwde kom woont, onze vakmensen zijn altijd snel bij u ter plaatse om uw lekkage op te lossen. Schroom dus niet om gelijk ons spoedservice nummer 085 – 0026312 te bellen, wij zullen zo spoedig mogelijk bij u aanwezig zijn.

Problemen zonder spoed

Ook voor lekkages die minder spoed hebben bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt dan snel contact opnemen via ons telefoonnummer 085 – 0026312, door een mail te sturen of door het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan een afspraak met u maken om de lekkage te repareren op een tijdstip dat voor u handig uitkomt.

Uw loodgieter in Zuid-Holland!

Stuur ons een e-mail

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 24uur-loodgieters.nl

 3079 DR – huisnr 8

 085 – 0026312

 [email protected]

Neem contact met ons op