24uur-loodgieters.nl

Riolering

Problemen met de riolering kenmerken zich meestal door een vieze geur in uw huis. Dit is dan ook een van de redenen dat u deze problemen het liefst zo snel mogelijk opgelost ziet. Neem daarvoor snel contact op met ons spoedservice nummer 085 – 0026312. Een van onze vakmannen komt zo spoedig mogelijk naar u toe en zorgt dat het probleem opgelost wordt. Zowel dag als nacht kunnen onze vakmensen naar u toe komen om uw spoedprobleem met de riolering vakkundig op te lossen.

Moderne apparatuur

Of het nou gaat om een verstopte afvoer, lekkages, wateroverlast of rioolstank. Onze specialist kan het probleem met uw riolering vakkundig verhelpen. Wij beschikken over de juiste apparatuur om te kunnen bepalen waar het probleem precies zit en om het ook snel op te lossen. Zo hebben we bijvoorbeeld camera’s waarmee we in de rioleringsbuizen kunnen filmen. Hierdoor is een verstopping van de buis makkelijk op te zoeken en kan bijvoorbeeld ook gekeken worden naar eventuele schade of scheurtjes aan de riolering. Wanneer scheurtjes naar voren komen kunnen hier maatregelen voor genomen worden om het springen van de leiding te voorkomen. Dus voor onze hulp bij problemen met uw riolering, bel direct naar 085 – 0026312.

[metaslider id=144]

Rioleringsproblemen vakkundig opgelost

Onze vakmensen kunnen dus problemen snel oplossen en in sommige gevallen zelfs problemen voorkomen. Wat er ook aan de hand is met uw riolering, wanneer u contact opneemt met 24uur-loodgieters.nl is er snel iemand aanwezig om het probleem op te sporen en vakkundig voor u op te lossen. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u verrichten:

  • Het oplossen en voorkomen van rioolverstoppingen
  • Het repareren of vernieuwen van de riolering
  • Het aanleggen van een riolering
  • Het reinigen van het rioleringsstelsel

Grotere klussen

Zoals u hierboven al ziet doen wij niet alleen aan reparaties en spoedklussen. Ook het aanleggen of vernieuwen van de riolering behoort tot ons takenpakket. Hiervoor kunt u ons vrijblijvend om informatie vragen via ons contactformulier, e-mail of ons telefoonnummer 085 – 0026312.

Uw loodgieter in Zuid-Holland!

Stuur ons een e-mail

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 24uur-loodgieters.nl

 3079 DR – huisnr 8

 085 – 0026312

 [email protected]

Neem contact met ons op