24uur-loodgieters.nl

Spoedservice

O nee! Een gesprongen waterleiding! Overal ligt water en als het door blijft lopen gaat het flinke schade veroorzaken. Het is heel erg belangrijk om eerst de hoofdkraan af te sluiten. Anders blijft het water maar doorlopen. Als u dat heeft gedaan belt u naar de spoedservice 085 – 0026312 om direct in contact te komen met een van onze vakmannen. In de gehele provincie Zuid-Holland staan wij direct voor u klaar en komen zo spoedig mogelijk naar u toe om de klus op te lossen. Zo kunt u snel weer gewoon genieten van water uit de kraan. Dus neem direct contact op met loodgieter Zink voor uw spoedgeval.

Spoedservice voor alle spoedgevallen

Naast een gesprongen waterleiding is onze spoedservice natuurlijk ook voor andere spoedgevallen bereikbaar. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken voor al uw loodgieters spoedproblemen. Zodra duidelijk is wat het probleem is springen wij in onze spoedservice bus en komen naar u toe zodat het probleem verholpen kan worden. Of het nou ochtend, middag, avond of midden in de nacht is, een van onze vakmannen staat in een mum van tijd bij u op de stoep. Zo kunnen lekkage problemen, verstoppingen, CV problemen en schade aan leidingen of afvoeren direct opgelost worden.

Ook andere klussen

Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar voor klussen die geen spoed betreffen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkende kraan, een verstopte vaatwasser of zelfs het inbouwen van uw badkamer. Ook voor deze klussen kunt u direct contact opnemen met 085 – 0026312. Wij plannen dan zo snel mogelijk een afspraak in zodat uw loodgietersprobleem alsnog snel verholpen wordt. Of wij sturen u vrijblijvend een offerte voor de grotere klussen.

Dus heeft u last van een lekkage, verstopping, schade aan leidingen of afvoeren, riool problemen, CV problemen of andere problemen waar een loodgieter aan te pas moet komen? Kom direct in contact met een van onze vakmensen via 085 – 0026312!

Uw loodgieter in Zuid-Holland!

Stuur ons een e-mail

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 24uur-loodgieters.nl

 3079 DR – huisnr 8

 085 – 0026312

 [email protected]

Neem contact met ons op